Top 10 domeinnamen

Vlag van Nederland.nl€6,95Bestellen
Vlag van België.be€5,45Bestellen
Vlag van de Europese Unie.eu€6,95Bestellen
Internet domein.info€8,95Bestellen
Internet domein.org€8,95Bestellen
Internet domein.biz€8,95Bestellen
Vlag van Duitsland.de€8,95Bestellen
Vlag van de Verenigde staten van Amerika.us€8,95Bestellen
Internet domein.com€9,95Bestellen
Internet domein.net€9,95Bestellen

Volledig overzicht
Prijzen per jaar, excl. BTW

Linux hostingWaarom Linux hosting erbij nemen?
Windows hostingWaarom Windows hosting erbij nemen?

Disclaimer Domeinnamenbestellen.nl

Domeinnamenbestellen.nl is een website die de bezoekers de mogelijkheid biedt domeinnamen te registreren en te laten hosten. Op deze site bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos de diensten en tarieven met elkaar te vergelijken en te bestellen. Domeinnamenbestellen bestaat sinds augustus 2010.

Alle op deze site beschikbare informatie is afkomstig van verschillende kanalen van de diverse aanbieders en daarom kunnen wij niet instaan voor de juistheid hiervan. Foutief gecommuniceerde of gehanteerde informatie is geheel voor risico van de gebruiker van deze website. De gebruiker stemt toe Domeinnamenbestellen.nl dan ook niet aansprakelijk te stellen voor eventueel negatieve gevolgen door het gebruik hiervan.

Domeinnamenbestellen.nl is eigendom van Nedconcepts BV. De op de site vertoonde informatie wordt met uiterste zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid van deze gegevens kunnen wij niet instaan en daarom aanvaard Nedconcepts geen enkele aansprakelijkheid.

Copyright 2010 Nedconcepts
Alle op deze site aanwezige en beschikbare informatie, afbeeldingen en techniek is eigendom van Nedconcepts en mag daarom - op wat voor manier dan ook - niet worden verveelvoudigd of gedupliceerd zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Nedconcepts. In geval van misbruik, zullen door Nedconcepts de daartoe behorende stappen worden ondernomen.

Powered by Totaalnet | © Nedconcepts BV | Algemene Voorwaarden | Privacy | Sitemap